Izložba u čast ikoni mode Coco Chanel

Otvorena je izložba u čast Gabrielle “Coco” Chanel u londonskoj galeriji Saatchi, a posjetitelji će još jednom svjedočiti spoju visoke mode i moderne tehnologije...
Vidi originalni članak

Otvorena je dugo iščekivana izložba u galeriji Saatchi u Londonu u čast slavnoj Gabrielle “Coco” Chanel koja će trajati sve do 1. studenog. Izložba naziva Mademoiselle Prive postavljena je na tri etaže galerije, a posjetitelji će imati priliku vidjeti kultne Chanelove kreacije kroz presjek povijesti modne kuće, kao i kolekciju nakita Bijoux de Diamants koja je nedavno dobila novo izdanje, a koju je originalno kreirala sama Gabrielle još 1932. godine, što je ujedno i njena jedina kolekcija koju je osobno dizajnirala.

Osim kolekcija visoke mode i nakita, izložen će biti i najpoznatiji miris kuće, Chanel No.5. Za ovu priliku modna kuća fotografirala je zvijezde Kirsten Stewart, Vanessu Paradis, Julianne Moore, Keiru Knightley, Lily Rose-Depp i Stellu Tennant sa spomenutom kolekcijom nakita Bijoux de Diamants, a kao da ni izložbeni primjerci sami po sebi ne bi bili dovoljni, pomoću 3D aplikacije posjetitelji će moći vidjeti kako je izgledao apartman Coco Chanel, podatke o njoj i njene izjave, a brend je ovom izložbom i spojem mode i tehnologije još jednom pokazao inovativnost i modernizam.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".