Instagram predstavio novu aplikaciju

Nova aplikacija Boomerang donosi revoluciju na najvažniju platformu modnog svijeta, a mi jedva čekamo vidjeti beauty i fashion fotografije pretvorene u zabavna videa.
Vidi originalni članak

Instagram je najvažnija aplikacija modnog svijeta, a osim stalnih poboljšanja i nadogradnji, sada je predstvila još jedan novitet. Riječ je o novoj aplikaciji naziva Boomerang koja donosi revoluciju na pametne telefone. Kako su iz kompanije predstavili: “To nije fotografija. To nije GIF. To je Boomerang”, a radi se o nizu fotografija koje će korisnik moći pretvoriti u kratki videozapis u trajanju od četiri sekunde. Moći će se i obrnuti smjer gledanja, od unazad prema naprijed, a osim što je aplikacija jednostavna za korištenje, nije se potrebno ni registrirati. Jedva čekamo beauty i fashion videa u ovom zabavnom obliku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".