Instagram dnevnik: Lana Puljić

Mlada arhitektica koja živi život punim plućima...
Vidi originalni članak

Posebna, otkačena, predivna, svoja - Lana Puljić. Malada arhitektica koja plijeni pažnju svojim damskim eklektičnim stilom, ali i stavom i zaraznim osmjehom kojeg zaista rijetko skida s lica.

a svojim dugogodišnjim zaručnikom, dizajnerom Lukom Grubišićem doista dijeli sve; i privatan i poslovan život s obzirom da zajedno vode luksuzni modni brend Lokomotiva kojeg obožavaju brojna domaća poznata lica.

Gotovo ih je nemoguće vidjeti razdvojene, zajedno uživaju u životu punim plućima.

Rade ono što vole, sjajno se pritom provode, pa čak i dan započinju zajedno jutarnjim trčanjem, a završavaju ga u ugodnom društvu ili pak kreirajući nove bajkovite kreacije.

Slobodno vrijeme najradije provode na putovanjima ili na moru s obzirom da je Luka pravi morski vuk, no u svemu što čine, zarazne osmjehe ne skidaju nikada.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".