Instagram dnevnik: Gisele Bündchen

Najuspješniji model svijeta živi bajkovit život u skladu s prirodom...
Vidi originalni članak

Prelijepa Brazilka koja se već dugi niz godina (čak osam!)  nalazi na prvom mjestu na listi najplaćenijih modela svijeta sa zaradom od gotovo 50 mlijuna američkih dolara godišnje, Gisele Bündchen, svoj je privatni život oduvijek nastojala zadržati za sebe, iako je interes javnosti za njega velik. Ipak, nije odoljela da se ne pridruži popularnoj društvenoj mreži, Instagramu, na kojem redovito objavljuje svoje poslovne angažmane, ali i dragocijene trenutke iz privatnog života.

Primjerice za Valentinovo je obavila fotografiju u zagrljaju sa svojim suprugom, igračem američkog nogometa, Tomom Bradyjem i tako još jednom stala na kraj glasinama kako se razvode...

...ponekad svoje obožavatelje i počasti intimnim fotografijama iz njihovog doma...

...ali i s egzotičnih odmora te sa skijanja koje joj je omiljeni sport. 

Osim toga, Gisele nikada ne propušta dnevnu rutinu vježbanja, odnosno kombinacije joge i pilatesa...

...a kako je i nedavno objavljeno, konzumira isključivo voće i povrće, minimalne količine mesa, mnogo lososa, dok ugljikohidrate, šećere i alkohol izbjegava u potpunosti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".