Inovativni stolci

Ovi inovativni stolci izvrsnog dizajna dobili su poklonike diljem svijeta, a potpisuju ih nagrađivani dizajneri...
Vidi originalni članak

Carry On lako su prenosivi stolci dizajnera Mattiasa Stenberga koji sjajno funkcioniraju za sebe (u ovakvom šarenom stadu), ali i kao dopuna drugom namještaju. Švedski dizajner duboko je uvjeren da naše radno mjesto mora biti fleksibilno i mijenjati se prema potrebama, a drukčije nije ni s domom. Carry on imaju praktičnu drvenu ručku koju dignete i stolac prenesete u drugu sobu...

Tabure Miss Gana te stolce Miss Tigra i Miss Bela potpisuje brazilska dizajnerica Karin Wittmann za studio Ghetto Ecodesign.  Načinjeni su od recikliranog materijala,  trakica etilen-vinil acetata  koji se inače upotrebljava  za izradu poznatih brazilskih japanki.

Ime mu je OMO, a riječ je o naslonjaču i tabureu načinjenima od pjene koja pamti i oblikuje se prema vašem tijelu. Zbog toga su nevjerojatno udobni. Tvorci ove visokoestetske kreacije nagrađivani su za dizajn. Potpisuju ga umjetnici iz Južne Koreje, Youn J. Lee i Jae-min Kim.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".