Imate li već ovakav vodootporan uređaj za praćenje tjelesne aktivnosti?

Uređaj sadrži i mjerač brzine otkucaja na zapešću
Vidi originalni članak

Vježbanje temeljeno na brzini otkucaja srca jednostavnije je no ikada. Samo zategnite  remen,uključite  način  rada za vježbanje i krenite. Brzo i lako nadzirite  brzinu  otkucaja  srca-bilo da ste otišli na trčanje, vježbate u teretani  ili  se  vozite  biciklom  na  posao.  Vaše  savršeno  društvo za vježbanje vas usmjerava i održava u pravoj zoni brzine otkucaja srca te vam na  taj  način  pomaže ostvariti ciljeve treninga. Mjeri aktivnost, vježbu, broji  korake,  udaljenost  i  kalorije te bilježi vrijeme i kvalitetu sna.

Daje  vam  povratne  informacije, da bi vam pomogao postići dnevne ciljeve.

Šalje vam vibrirajuće obavijesti o dolaznoj e-pošti, porukama, ažuriranjima na  društvenim  medijima  i  događajima  u kalendaru. Brzim odlaskom na »My Heart  Rate« lako i u trenu provjerite brzinu otkucaja srca. Povezuje se sa internet stranicom i aplikacijom Polar Flow koja služi za prijenos podataka o vježbanju, postavljanju i planiranju vlastitih ciljeva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".