Ikea proizvode od danas možete kupiti i online

Omiljene Ikea proizvode od danas možete naručiti i preko web shopa, a švedski brend pobrinut će se da proizvodi brzo stignu u svaki kutak Hrvatske.
Vidi originalni članak

IKEA je omiljena shopping destinacija mnogih Hrvata. Međutim kompleks u blizini Zagreba mnogima je predaleko, a današnjim otvorenjem web shopa, IKEA proizvodi dostupni su baš svima. Naime, poznati švedski lanac namještaja jutros je u pogon pustio hrvatsku IKEA web trgovinu. Rado posjećeni IKEA kompleks u Zagrebu na ovaj će način biti još popularniji odabir za opremanje životnog prostora, jer velik broj zainteresiranih zbog udaljenosti ili nedostatka vremena nije imao priliku uživati u skandinavskom dizajnu, a ovim potezom i njima se izašlo u susret.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".