Igračke – tako posebne i drugačije s emocijom

Savršeni pokloni za najmlađe koji će oduševiti i odrasle. Ove je godine lako izabrati, a neke od njih prodaju se s popustom i do 40 posto
Vidi originalni članak

Cijela priča oko božićnih darova neupitno počiva na onima kojima darovi prestaju biti "samo darovi" i prerastaju u čudesa, i to ona koja se cjeloživotno pamte iz djetinjstva.

I dok odrasli jedni drugima daju „znakove pažnje“, vrlo često potrebne im stvari za svakodnevicu, djeca su jedna posve druga priča, priča koja se zove - čarolija. Ona u malim glavicama ne smije biti praktičnošću okrhnuta jer to je jedina greška koju možete napraviti.

Pa, izbjegnite grešku svakako!

Svoj, u prosincu tako umorni mozak, lagodno prepustite idejama koje drugi smišljaju u ovo doba godine, to je jedna olakšavajuća okolnost - posegnite za njom. Posjetite Lidl!

Kao u bajci

Nikad tako odličan izbor igračaka kao ove godine. Ali posebnih, onih koje će oduševiti vaše prinčeve i princeze i već na prvu znate - te njihove malene okice zacaklit će se od uzbuđenja i radosti, a ručice jedva čekati da sastave svoju novu najdražu igračku i to izrađenu od drva, obojanu bojama koje ne štete, prilagođenu baš određenoj dobi, a k tome i didaktičku koja će ih uvesti u neki novi svijet u kojem mogu stvarati, učiti, poticati maštu, razvijati osjetila i vježbati emocije.

Već sam pogled na drveni namještaj za lutke za bebe očarat će vas. A tek vašu djevojčicu... satima će preslagivati i uređivati da izgleda baš kako je zamislila. Kad ugleda drvenu kućicu na tri kata sa zvučnim i svjetlosnim efektima, bogato opremljenu namještajem, koja sadrži i dvije lutke koje će tu „stanovati“ veselju neće biti kraja. Ima čak i pokretni lift, balkon s ogradom i tendom, naravno i poštanski sandučić na vratima, a bazen, suncobran i ležaljke u svom dvorištu.

Toliko predmeta koji će zaokupiti male ručice jer moći će složiti toliko različitih prostora za lutkice, da nikada neće biti isto. 

Svaka djevojčica želi biti velika, a pod tim smatra šminkanje i uređivanje. U Lidlu je u ponudi stolić od pravog drveta s velikim ogledalom, ladicom za sitnice, ali tu je naravno i stolica s jastukom. Kutak kao iz kozmetičkog salona.

Možda će vaša mala djevojčica poželjeti biti kozmetičarka pa će u „svom salonu“ uređivati ne samo sebe, već i prijateljice. Mame redovito idu u kupovinu i nose košare pune potrebnih proizvoda. Poželjela je to i vaša kćerkica ili sinčić... ništa lakše jer u Lidlu u ponudi imaju i košaricu za kupovinu za najmlađe i to s minijaturnim kopijama poznatih marki. Naravno, i radni stol jer tu će odložiti kupljene proizvode i potom pripremati sve što zamisli u svojoj potpuno opremljenoj drvenoj kuhinji.

Mali vozači i piloti oduševit će se upravljačkom pločom - drvenim kokpitom s pomičnim volanom sa sirenom, mjenjačem brzina, ključem koji se može okrenuti, brojnim svjetlosnim i zvučnim elementima, ali i kompasom i GPS-om. Tako će u svojoj mašti putovati u neki drugi svijet, obići sve kontinente i saznati što sve može vidjeti i doživjeti u tom posebnom svijetu gdje caruje mašta.

Svoje omiljene autiće mališani mogu parkirati na drvenom parkiralištu i to višekatnom. Mogu mijenjati parkirna mjesta do mile volje i veseliti se jer su na sigurnom.

A tko u djetinjstvu nije poželio voziti se u vlaku ili biti vlakovođa tog veeeelikog prijevoznog sredstva? Kad vaš mali nasljednik ili nasljednica ugleda drvene vlakove koji su u ponudi Lidla, ostat će bez daha. Drvena željeznica ima baš sve - i postaju, prugu, vlakove, sve popratne sadržaje koje možemo naći na svakom željezničkom kolodvoru. Ali ima i električnu lokomotivu, vlak na daljinsko upravljanje s pogonom naprijed-nazad, ali tu je i željeznica sa svemirskom postajom i kontejnerskom lukom... nema čega nema, a sati i sati igre dočarat će djeci sve ono što su možda maštali. I više od toga jer slaganje svih elemenata je neiscrpno i željeznica može svaki trenutak izgledati drugačije.

Biti mali mehaničar, trgovac, liječnik, glumac u kazalištu - ništa lakše. U Lidlu postoje posebni drveni kompleti za sva zanimanja s kojima će se vaša djeca ubrzo pretvoriti baš u ono što žele postati. Uživjet će se u neku od zamišljenih uloga jer te didaktičke igračke namijenjene su za igru i zabavu, razvoj mašte, upijanje znanja, proučavanje, obučavanje jer prirodni materijali, šarene boje, razni zvukovi navest će ih na eksperimentiranje i istraživanje, razmišljanje i rješavanje nekih zadataka.

Lidl je svojim bogatim asortimanom roditeljima doista olakšao ovogodišnju kupovinu poklona za najmlađe. Velika ponuda, savršena kvaliteta, za sve dobne uzraste, a sada i po posebnoj cijeni. Neke od igračaka snižene su i do 40 posto. Razveselite svoje juniore jer igračke su to koje će ih pratiti kroz djetinjstvo, biti najdraža uspomena kad narastu, a zbog svoje kvalitete mogu ih naslijediti i nove generacije. 

Sadržaj nastao u suradnji s Lidlom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".