Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo...
Vidi originalni članak

Hrvatski festival hrane i vina prvi je hrvatski sveobuhvatni festival usmjeren na promociju nacionalne kuhinje a održat će se u Zagrebu u Arena Centru od 13.-15 studenog. Festival je podijeljen na četiri zanimljive kategorije Eno Gastro destinacija i Cooking show, Wine show gdje će biti predstavljena najbolja domaća ali i strana vina, Cake bake and chocolate show za ljubitelje slastica i Trade&horeca za sve ugostitelje.

Posjetitelji će imati priliku pridružiti se i radionicama na kojima će moći isprobati i naučiti spremiti nove recepte uz pomoć najboljih hrvatskih kuhara i slastičara. Ako ste oduvijek htjeli naučiti raditi sushi, zdravu ali ukusnu hranu ili pak trebate inspiraciju za božićne kolačiće ovaj festival ne smijete propustiti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".