Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo...
Vidi originalni članak

Ovog tjedna u kina dolazi dugoočekivani film o James Bondu, "Spectre". Ovo je čak dvadeset i četvrti nastavak filmskog serijala o najpoznatijem tajnom agentu a četvrti put za redom glumi ga Daniel Craig. Obožavatelji agenta 007 uživali su u prošlom nastavku koji je bio uvjerljivo najprofitabilniji Bond nastavak sa zaradom od čak 1,1 milijardi dolara. Uvijek zanimljive akcijske filmove o britanskom tajnom agentu 007 ne treba pretjerano predstavljati jer se radi o filmskoj franšizi koja traje već 50 godina.

Prvi James Bond " Dr.No"  film izašao je davne 1962.godine a ulogu zgodnog agenta utjelovio je Sean Connery. Od samih početaka glazba iz filma privlači veliku pozornost javnosti pa su informacije o njoj, kao i one o Bondovoj djevojci, uvijek nestrpljivo očekivane. Ovog puta ta je čast pripala mladom Sam Smithu. U nastavku pogledajte njegov spot za pjesmu "Writing's On The Wall" koja je službena pjesma filma "Spectre" a nakon toga rezervirajte svoje karte za film koji vrijedi pogledati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".