Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo...
Vidi originalni članak

Nakon nedavno završenog tjedna restorana svi gurmani glavnog grada opet dolaze na svoje. Uskoro ćemo u Zagrebu imati priliku uživati u još jednom tjednu delicija a ovog puta biti će to jedna od najukusnijih svjetskih kuhinja - talijanska. U ponudi će se,između ostalog, moći pronaći divovska mortadela iz Bologne, sjajni prušut aromatiziran ljutim papričicama, češnjakom pa čak i bosiljkom kao i različite vrste parmezana koje su odležale i do 36 mjeseci.

 ItaliaFest, tjedan talijanskih delicija održat će se na Trgu Europe od 27. listopada do 1.studenog a svi ljubitelji dobre hrane moći će isprobati tipične talijanske delicije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".