Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo...
Vidi originalni članak

Za sunčani tjedan koji najavljuju naš je prijedlog odlazak na koncert Vatre u Malu dvoranu Doma sportova. Uzmite predah od brojnih obaveza i u petak, 23. listopada u 21 sat poslušajte virovitičko-zagrebački bend.  Poznati po odličnim koncertima,  zabave, ali ni emocija koje njihove izvedbe izazivaju kod publike, neće nedostajati. Iako su do sada održali brojne koncerte po Zagrebu i diljem Lijepe naše, nakon 17 godina karijere ovo im je prvi koncert u Domu sportova i veliki trenutak u njihovoj karijeri koji najavljuju kao vrhunski provod za sve goste, a imat ćete prilike čuti i pobjednike manifestacije Karlovačko RockOff . Zaplešite uz Tango i ostale poznate pjesme na njihovom dosad najvažnijem koncertu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".