Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo. Svake nedjelje donosimo vam prijedlog za nadolazeći tjedan te što novo u njemu možete isprobati, gdje možete otići ili kako se možete zabaviti…
Vidi originalni članak

Ovog tjedna naša preporuka je fantastična izložba Leonarda Da Vincija. Izložba slavi Da Vincija kao izumitelja, inženjera, znanstvenika, arhitekta, kipara i renesansnog umjetnika. U kineskom paviljonu na zagrebačkom velesajmu možete pogledati reprodukcije njegovih djela, crteža, studija i strojeva i uživati u njegovim kreativnim izumima koji su bili puno ispred njegova vremena. 

Izložbu "Leonardo Da Vinci - genij i njegovi izumi" možete pogledati sve do 15.11, iskoristite kišni tjedan koji je pred nama i pogledajte što sve ljudski um može proizvesti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".