Idi pa vidi

FOTO: Diva FOTO: MAC FOTO: Diva FOTO: Diva
Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo. Svake nedjelje donosimo vam prijedlog za nadolazeći tjedan te što novo u njemu možete isprobati, gdje možete otići ili kako se možete zabaviti…
Vidi originalni članak

Ljeto se bliži kraju. Vrijeme je da izađete iz svoje konforne zone te isprobate nešto novo. Naš ovotjedni prijedlog je - Narančasti ruž!

Ukoliko ste ljubitelj neutralnih nijansi na vašim usnama ovo vam se možda čini kao ludost. No vjerujte nam, uz naše savjete nemožete pogriješiti. Na kraju krajeva, to je samo šminka i ona bi trebala biti zabavna.

Ako imate svjetlu put odlučite se za koraljne nijanse, kao i pastelno narančaste ruževe. Savršeno će pristajati vašoj boji tena.

Ako imate tamniju put isprobajte pravu, žarku narančastu boju i sigurno nećete požaliti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".