I kuhinja može biti stajliš

I vaša kuhinja može izgledati moderno, i to uz samo nekoliko cool kuhinjskih pomagala, kao što je dizajnerski toster ili držač za noževe...
Vidi originalni članak

Novo lice tostiranja

Evo kako običan toster može biti stajliš predmet. Dizajner James Stumpf postolje svog modela načinio je od na pari savijene šperploče od bambusa, posude su za umetanje kruha od termostakla kroz koje se vide užarene spirale za grijanje, a ovdje je i touchscreen za završni “touch”. Izgleda da stari tosteri iz kojih kriške kruha nekontrolirano iskaču odlaze u prošlost.

Pablo, bik koji pomaže

Pablo ne može proći nezamijećeno ni u jednoj kuhinji. Ovaj efektan držač za noževe u obliku bika od plastike koja se reciklira proizvodi njemački Koziol u crvenoj, sivoj i bijeloj boji, a cijena mu je 39,95 eura. Pabla i druge proizvode potražite na www.koziol.de.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".