S točkicama, kockicama ili šareni... I ove jeseni obožavamo ruksake!

FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo FOTO: PR/ShoeBeDo
Ruksaci su i dalje trend sezone, a s time polako kroče i prema tome da postanu bezvremenski modni dodatci.
Vidi originalni članak

Po mnogima najpraktičnija varijanta torba i torbica - ruksaci, svoj veliki comeback najavili su još prošle sezone, stoga ne čudi da su ove jeseni dočekani s najvećim mogućim nestrpljenjem. Bez obzira radi li se o školarcu, srednjoškolki ili zaposlenoj mami kojoj su dosadile premale torbe koje mora vući na jedno rame... svi su u potrazi za onim savršenim!

Poznati sportski brendovi i ovoga su puta opravdali očekivanja, lansirajući pregršt modela, različitih boja i printeva. Mali, veliki, kožni, platneni, jednobojni ili šareni… šetaju školskim hodnicima, ali i gradskim ulicama te svjetskim modnim pistama.

U ShoeBeDo-u očekuje vas niz ruksaka raznih veličina i printova od kojeg trebate izabrati samo jedan (ako je to moguće) i kombinirati ga sa svojim trendi outfitom. Iza ShoeBeDo-ovih vrata možete pronaći ruksake poznatih svjetskih brendova kao što su vans, Herschel, Adidas i Nike. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".