Hrvatska mreža za beskućnike organizirala je humanitarni buvljak "Daj što daš - pokaži dobrotu malim djelima"

U sklopu humanitarne akcije organiziran je humanitarni buvljak za pomoć beskućnicima koji se održao u predvorju kina Studentskog centra, Savska cesta 25, Zagreb.
Vidi originalni članak

U ponudi je bila odjeća, obuća i modni dodaci poznatih domaćih influencerica - Ella Dvornik, Ema Luketin, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Matea Frajsberger, Maša Zibar, Slađana Ostić, Korana Marović, Lana Biželj i Klaudija Kelemović.

- Inače, ja sam član udruge od prošle godine i ovo je druga uspješna akcija koju smo proveli u posljednjih 6 mjeseci. Sanja iz udruge je servirala ideju prije par mjeseci na sastanku, odradila papirološki dio posla, ja sam skupila influencerice i organizirala prikupljanje odjeće i zajedničkim snagama s volonterima smo uspjeli napraviti veliku stvar. Okrenuli smo se influencericama koje su voljne širiti solidarnu poruku na svojim platformama i vjerujem da su puno doprinijele dosadašnjim akcijama - rekla je Lana Biželj.

Prikupljena financijska sredstva koristit će se za poboljšanje kvalitete prehrane beskućnika u pučkoj kuhinji. Prikupili smo više od očekivanog zahvaljujući svim dobrim ljudima, djevojkama koje su donirale odjeću i svoje vrijeme i svim ljudima koji su nas došli podržati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".