Sanja Doležal dobila bitku s kilogramima, no nije jedina!

Sanja Doležal u posljednje vrijeme oduševljava svojim izgledom!
Vidi originalni članak

Borba s kilogramima ni za koga nije jednostavan posao, no ove su dame tu bitku dobile i malo je reći da u posljednje vrijeme izgledaju odlično! Zadnja među njima koja je oduševila izgledom je Sanja Doležal koju trenutno možemo gledati u televizijskom showu "Nikad nije kasno". Voditeljica se prošle godine podvrgnula tretmanu kojim se uklanja celulit i masnoća pomoću hlađenja, no i posvetila se zdravom načinu života te promijenila način prehrane. Sve je to rezultiralo da izgleda vitkije, ali i mlađahnije nego što je izgledala u posljednjih nekoliko godina!

Međutim, nije Sanja jedina koja je poradila na svom izgledu te dobila fantastične rezultate. Donosimo popis još nekoliko poznatih Hrvatica koje , zahvaljujući promjeni životnih navika, izgledaju bolje nego ikad!

Ana Begić Tahiri

Barbara Kolar

Danijela Dvornik

Renata Končić Minea

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".