Hrvati na Viberu umjesto tipkanja sve više koriste stickere

Svima dobro poznat, Konzumov simpatičan zeleni junak Kodi na brojnim mobilnim telefonima postavlja zanimljiviji način komunikacije.
Vidi originalni članak

Stickeri su postali vrlo popularan način komunikacije preko Vibera, a hrvatski stickeri poput Kodija apsolutni su hit kojeg je u nešto više od tjedan dana u Hrvatskoj preuzelo više od 120.000 korisnika. 

Poznato je da je Viber u posljednje vrijeme jedan od glavnih alata u komunikaciji među mladima, te je potencijal Vibera prepoznao i Konzum lansiravši u rujnu svoje Kodi Viber stickere, kojima korisnici mogu slati 20-ak poruka i poželjeti dobro jutro, pozvati na kavu ili ručak i još mnogo toga.

Preuzimanje Kodi Viber stickera je vrlo jednostavno: u Viber aplikaciji u Sticker storeu odaberite paket Kodijevih stickera koji će vama, ali i osobi s kojom se dopisujete sigurno izmamiti osmijeh na lice. Sve je naravno besplatno.

Konzum je na ovaj način još jednom dokazao prati sve svjetske trendove, te da komunikaciju baš kao i kupovinu čini bržom, jednostavnijom i ugodnijom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".