Holy Crepe morate posjetiti

FOTO: FACEBOOK FOTO: FACEBOOK FOTO: FACEBOOK
Novootvorena palačinkarnica u kratkom je roku osvojila publiku a pogledajte i zašto...
Vidi originalni članak

Nova palačinkarnica otvorena u Bukovačkoj 23 blizu Maksimira oduševila je svoje goste i to s dobrim razlogom. Koliko volimo slastice govori činjenica da smo isprobali većinu palačinka s menija i sa sigurnošću možemo reći - odlične su!

Holy Crepe je malo mjesto čije je uređenje slatko jednako kao i slastice koje nude. U svojoj mladoj ali bogatoj ponudi već sada nude pregršt slatkih palačinka uključujući one američke. Ako ste ljuditelj slane hrane više nego one slatke i vi ćete pronaći nešto za sebe. Slane palačinke sa šunkom i sirom za sada su vaša jedina opcija no već u bližoj budućnosti ta ponuda će se proširiti.

Tajna uspjeha ovih palačinka su kvalitetni sastojci koji su većinom uvezeni iz Njemačke ili SAD-a. Sigurni smo kako će Holy Crepes postati kultna zagrebačka destinacija stoga sljedeći puta kada poželite nešto slatko znate gdje treba otići.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".