Hladnjaci s potpisom Dolce&Gabbana

Modni dvojac Dolce&Gabbana, u suradnji s poznatim brendom Smeg, dizajnirao je vrlo posebnu i limitiranu liniju hladnjaka.
Vidi originalni članak

Modna kuća Dolce&Gabbana, u suradnji s izuzetno kvalitetnim i po dizajnu i dizajnerskim suradnjama poznatim brendom kuhinjskih aparata Smeg, napravila je limitiranu kolekciju hladnjaka pod nazivom “FAB28”.

Hladnjake odlikuje prepoznatljiva estetika talijanskog modnog dvojca i print koji možemo vidjeti na njihovim kolekcijama odjeće i modnih dodataka.

Premijeru su imali 13. travnja na nedavno održanom milanskom sajmu Salone del Mobile u Milanu, jednom od najvećih svjetskih sajmova namještaja. Limitirana kolekcija znači da je ovih hladnjaka napravljeno samo stotinu, a cijena jednog jest, ni manje ni više, već 30.000 funti.

Domenico Dolce prokomentirao je ovu zanimljivu suradnju: “Svaki hladnjak iz ove kolekcije unikatan je i priča priču našeg identiteta. Uzorak je, naravno, osmišljen od sicilijanskih simbola, motiva marioneta, limuna i drugog mediteranskog voća te mnoštva drugih sitnih detalja.”

Samo za one duboka džepa.

Oslikani rukom

Upečatljivi print modne kuće Dolce&Gabbana načinjen je upravo od detalja koji se mogu naći na najpopularnijim odjevnim komadima ovog talijanskog dvojca.

Što će biti print ovih kolekcionarskih hladnjaka pomno je osmišljeno, a na oslikavanje svakog hladnjaka D&G tim utrošio je čak 240 sati rada.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".