Hermes parfemska knjižnica

Luksuzni brand Hermes otvorio je u Velikoj Jabuci prvu parfemsku knjižnicu, prostor koji oduševljava vrhunskim mirisom, ali dizajnom...
Vidi originalni članak

Veliki Hermes otvorio je svoju prvu knjižnicu parfema na Manhattnu u New Yorku, a luksuz branda pretočio se i u sam prostor. U boutique se ulazi kroz vrt koji ima veliku simboliku i važnost za Hermes, posebice što se tiče parfema jer jedan od najprodavanijih nosi upravo naziv Jardin što na francuskom jeziku znači vrt. Sama unutrašnjost prostora dizajnirana je s velikom pažnjom prema svakom detalju, a površine od betona, drva i metala izvrsno se nadopunjuju čineći ga modernim i nesvakidašnjim. Osim vrhunskih mirisa smještenih u centralnoj prostoriji, posebnu čar cjelokupnom prostoru daju stepenice koje ne vode nikuda, kao i video projekcija kolaža naziva Oasis koju potpisuje umjetnik Daniel Gordon.

Luksuzni brand Hermes u svoju bazu proizvoda nadodao je parfeme i parfemske proizvode prije 11 godina, a za njihovu posebnost koja ih izdvaja od svih ostalih parfema na tržištu zaslužan je Jean Claude-Ellena, vrhunski majstor parfemistike koji za ovu veliku kuću radi još od 2003. godine. Hermesova parfemska knjižnica  mjesto je koje svakako trebate posjetiti ukoliko se nađete u New Yorku, a svojim dizajnom privući će i sve zaljubljenike u umjetnost i lijepi prostor, bez obzira na njihovu zainteresiranost za parfeme.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".