Haute couture stolci

Moda inspirira i dizajnere namještaja, a stolci s potpisom švedskog studija mogu se odijevati, baš kao tijelo...
Vidi originalni članak

F-A-B kolekcija, serija stolaca Fredrika Färga i Emme Marge Blanche, inspirirana je modnom industrijom.

Nastala je na ideji da stolce treba tretirati kao tijelo. Mogu biti sasvim “goli” ili odjeveni, što im daje novi identitet. Stolce tako po želji možete odijevati u najfinije tkanine kao da je riječ o visokoj modi.

Kreacije za stolce izrađuju se ručno, a može se birati između nekoliko modela: panela jednostavnih linija pa do onih ekstravagantnijih širokih naslona, a ukoliko ni ponuđeni modeli ne zadovoljavaju vaš ukus, Färg i Blanche izrađuju i po zamisli klijenata.

Otkad su 2010. osnovali studio FÄRG & BLANCHE u Stockholmu, dizajnerski duo poigrava se eksperimentalnim formama kako bi unijeli više fleksibilnosti u svijet namještaja, pa ni ne čudi što su njihovi radovi često izloženi u galerijama u Milanu, New Yorku i Tokiju.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".