Haringovi ljudi na bočici tekile

Bočice tekile s printom slavnog umjetnika brzo su osvojile kolekcionare diljem svijeta...
Vidi originalni članak

Popularan američki umjetnik Keith Haring proslavio se grafitima i upečatljivim djelima jarkih boja baveći se tada aktualnim temama droge, AIDS-a i nasilja te je bio dio slavne njujorške umjetničke scene 1980-ih godina.

Posebno su prepoznatljiv motiv njegovi čovječuljci koji su mnogo godina nakon njegove smrti ponovno zaživjeli, i to na bočicama tekile.

Limitirano izdanje bočica brenda 1800 Tequila koje krasi print ovog umjetnika u kratkom vremenu je osvojilo kolekcionare diljem svijeta. Osim Haringa, na bočicama su se našli i printevi svjetskih umjetnika Jean - Michel Basquiata i Gary Basemana.

Iako na hrvatskom tržištu Essential 1800 Keith Haring Limited Edition Collection nije dostupan, svi koji ih žele kupiti mogu to učiniti na web-stranici www.reservbar.com

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".