Halloween u Hollywoodu

FOTO: rihanna official instagram FOTO: taylor swift official instagram FOTO: kim kardashian official instagram FOTO: Getty/Guliver, heidi klum FOTO: Getty/Guliver, anne hathaway FOTO: pink, Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver, paris hilton FOTO: Getty/Guliver, fergie FOTO: Getty/Guliver, heidi klum FOTO: getty/guliver, Tinsley Mortimer FOTO: Zoe Kravitz, Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver, ashanti FOTO: Getty/Guliver, Sofia Samrad FOTO: Getty/Guliver
Ako još uvijek nemate ideju što obući za Halloween pogledajte kostime poznatih i slavnih osoba koji su i više nego maštoviti.
Vidi originalni članak

Iako je Noć vještica idealna prilika da se maskiramo u što god nam mašta poželi, mnogo puta nemamo nikakvih ideja. Pogledajte našu galeriju slika s nekim od najzabavnijih kostima koji nam dolaze iz srca Hollywooda. Nas su oduševili, a što vi kažete?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".