Glazbena ikona Céline Dion nakon dugog izbivanja oduševila publiku pojavom na dodjeli Grammyja

Céline Dion prvi put je podijelila svoju borbu s obožavateljima krajem 2022. putem dirljivog videa na Instagramu
Vidi originalni članak

Kanadska glazbena ikona Céline Dion iznenadila je svijet pojavom na dodjeli nagrada Grammy 2024., što predstavlja njezin prvi javni nastup od dijagnoze rijetkog neurološkog poremećaja - sindroma ukočene osobe (SPS), kojeg je primila 2022. godine.

Prema informacijama Stiff Person Syndrome Foundation, SPS značajno utječe na središnji živčani sustav, posebno na mozak i leđnu moždinu, dovodeći do teških posljedica poput invaliditeta, vezanosti za invalidska kolica ili krevet, te nemogućnosti samostalnog obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Neurološka bolest s autoimunim značajkama manifestira se kroz simptome kao što su hiperrigidnost, bol, kronična tjeskoba i snažni mišićni grčevi koji mogu dovesti do ozljeda zglobova i čak lomova kostiju.

Céline Dion prvi put je podijelila svoju borbu s obožavateljima krajem 2022. putem dirljivog videa na Instagramu, gdje je otvoreno govorila o svojoj dijagnozi i izazovima koje je prolazila.

Unatoč izazovima, glazbena diva se pojavila na dodjeli Grammyja kako bi dobitnici Taylor Swift dodijelila posljednju nagradu večeri - album godine, nagradu koju je i sama osvojila prije 27 godina. Njezin dolazak na pozornicu izazvao je ovacije publike, dok je petostruka dobitnica Grammyja pokazala nevjerojatnu snagu i odlučnost.

- Hvala svima! Volim vas. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca. Oni koji su bili toliko blagoslovljeni da budu ovdje na dodjeli nagrada Grammy nikada ne smiju uzimati zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju glazba donosi u naše živote i živote ljudi diljem svijeta - izjavila je Celine na pozornici, a potom i najavila nominirane za album godine.

Céline Dion je tijekom godina postala miljenica Akademije za snimanje, osvojivši pet Grammyja od svoje prve pobjede 1992. godine. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada, nosila je baby ružičastu haljinu s nabranim steznikom, upotpunjenu upečatljivom ogrlicom i dijamantnom narukvicom. Njezin elegantan bob i diskretna šminka, s naglaskom na nude ružu i smokey eyes sjenilu, dodatno su istaknuli njezin sofisticirani izgled.

Céline Dion ostaje inspiracija mnogima, pokazujući svoju hrabrost i snagu usred izazova s kojima se suočava, dok njezina strast prema glazbi i nevjerojatna prisutnost i dalje osvajaju srca diljem svijeta.

Tako je elegantna! Zgodna odvjetnica outfit je zaokružila cipelama koje su nosive godinama
Prisjetili smo se genijalnog stajlinga Dore Predojević koji je izvrsna inspiracije za toplije zimske dane
'Kako su ovo hlače francuskog brenda iz second hand shopa, stavila sam i francusku kapu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".