Glamurozni životi pasa slavnih osoba

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a po se tom pitanju slavne osobe ne razlikuju od nas „normalnih“. I one vole svojeg krznenog ljubimca toliko da ih čak pokazuju pred kamerama. Pogledajte naš popis slavnih pasa koji su poznati koliko i njihovi gazde.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko godina raste popularnost životinja u medijima pogotovo ako im vlasnik skriva koju nulu više u džepu. Od filmskog pa sve do glazbenog svijeta, ove zvijezde ne skrivaju koliko im je stalo do njihovih kućnih ljubimaca.

JENNIFER LAWRENCE & PIPPI

Njegovo ime je Pippi, a njegova vlasnica kaže da je on ljubav njezinog života. Zaluđena njime toliko da mu je otvorila profil na Twitteru, od svojeg ljubimca se ne odvaja. Ovaj pas provodi vrijeme po izložbama, modnim revijama, luksuznim hotelima  i živi život kakav bi vjerojatno svatko poželio.

PARIS HILTON & TINKERBELL

Nije Pippi jedini koji ima svoj društveni profil. Pas Paris Hilton dobio je također svoju posvetu na Instagramu. Ova čivava uginula je prije nekoliko mjeseci, nakon četrnaest godina starosti, a Paris je njezinim Instagram profilom odlučila iskazati svoju ljubav prema njoj. 2004. godine, za vrijeme pljačke Parisine kuće Tinkerbell je nestala. Već je tada svima bilo jasno koliko je Paris stalo do njezine mezimice kada je kao nagradu za pronalazak ponudila 5000$. Tinkerbell je stigla u ruke vlasnice za šest dana.

JUSTIN BIEBER & ESTHER

Kada je u trećem mjesecu ove godine Justin Bieber nabavio drugog psa, javnost baš nije bila oduševljena. Možda je to bilo njegovo svijetlo na kraju tunela, no kako god, ovaj pas ima sve što mu treba uključujući i ljubav. Ženka imena Esther pozira pred kamerama poput profesionalca, a Bieberovi fanovi su još više poludjeli za nji(o)m.

KATY PERRY & BUTTERS

Osim što je najbolja prijateljica Katy Perry, ova mješanka kavalijera kralja Charlesa i španjolske pudlice, ne odvaja se od svoje vlasnice. Katy kaže kako na svakoj turneji budi dobru atmosferu, te ju smiruje njezina blizina, a uvijek je dobra izlika da treba na svjež zrak. Koliko voli svojeg psa pokazala je u trenutku kada je dala izraditi pidžamu sa Buttersovim printom.

LEWIS HAMILTON & ROSCOE & COCO

Slavni vozač  F1 svoje ljubimce kupio je za cijenu od 5000$. Roscoe i Coco su brat i sestra, te vjerni podanici Lewisa Hamiltona. Ovi psi imaju svoje mjesto u privatnom avionu, plivaju po bazenima, jedu najbolju pseću hranu i putuju sa Lewisom po cijelom svijetu. Mi bi se prvi zamijenili mjesta sa njima (osim naravno pseće hrane), a vi?

AMANDA SEYFRIED & FINN

Ova glumica vodi veoma užurban život snimajući filmove i putujući na druge krajeve svijeta, no uvijek pronalazi vremena za svojeg mezimca. Svakodnevno dijeli slike s njime javnosti i to sa njegovog društvenog profila. Amanda je pokazala koliko srce ima kada je udomila Finna i učinila ga najsretnijim psom na svijetu. Čak je i u jednom intervjuu izjavila kako joj teško pada svaki put kada se mora razdvojiti od njega.

JAKE GYLLENHAAL & ATTICUS

Njemački ovčar imena Atticus ljubimac je seksi glumca. Iako je nedavno nabavio novog psa imena Boo Radley, Atticus mu je vjeran zadnjih deset godina. Često ga možemo vidjeti kako izvodi ljubimca u šetnju, a briga o njegovom zdravlju mu je primarna (naravno kao i od Boo Radelya).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".