Generacija Z na TikToku tvrdi: Razdjeljak sa strane i uske traperice nisu cool, evo što je sada in

U posljednjih nekoliko tjedana, mladi korisnici ove društvene mreže raspravljali su o trendovima koji su zastarjeli, koji više nisu cool i koji su sinonim za generaciju milenijalaca.
Vidi originalni članak

Generacija Z osvrnula se na neke klasike u modnom i beauty svijetu, gdje drugdje nego na TikToku, i rekla kako skinny modeli traperica i razdjeljak sa strane više jednostavno - nisu cool. U posljednjih nekoliko tjedana, mladi korisnici ove društvene mreže raspravljali su o trendovima koji su zastarjeli, koji više nisu cool i koji su sinonim za generaciju milenijalaca. Također, proglasili su i najveće trendove - kad je riječ o trapericama, to su modeli s ravno rezanim nogavicama, a kad su u pitanju frizure, na mjesto razdjeljka sa strane dolazi razdjeljak po sredini.

Kako piše The People, sve je postalo viralno kada je tiktokerica iza nadimka Lady Gleep napravila video u koje, između ostaloga, kaže:

- Dokažite mi suprotno, ali mislim da ne postoji osoba na svijetu kojoj bolje pristaje razdjeljak sa strane nego razdjeljak na sredini. 

 

Pokrenula je i #MiddlePartChallenge u kojem ljude izaziva da pokažu kako im pristaje razdjeljak na sredini kako bi dokazala svoju teoriju. Ipak, milenijalci, odnosno generacije rođene između 1981. i 1996. se ne daju pokolebati u svojim modnim uvjerenjima. Umjesto toga, pokrenuli su urnebesne debate na društvenim mrežama.

- Ako ste pogledali ovaj video, znači da ste došli na "OldTok", mjesto gdje nosimo razdjeljak po strani i uske traperice visokog struka - piše u jednoj od šaljivih objava. Neki su pripadnici generacije Z napravili i videa kako bi milenijalcima "pomogli" razumjeti koje su traperice in, a koje out

Djevojke, zeznite muškarce ovim viralnim izazovom koji samo vi možete napraviti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rasprava se nastavila i na Twitteru gdje su mnogi korisnici napisali da su i oni sami zapravo nosili razdjeljak po sredini dok su bili mlađi:

- Čitam o tome kako Gen Z mrzi milenijalce zbog načina na kojeg nose razdjeljak u kosi, kao da razdjeljak po sredini nije dio naše milenijalske baštine na koju smo ponosni.

Koji je zaključak cijele rasprave? Zahvaljujući cikličnosti mode, trendovi dolaze, odlaze i ponovno se vraćaju. Najbolji primjer je razdjeljak po sredini koji je bio popularan sedamdesetih i devedesetih godina, kao i razdjeljak po strani koji se nosio osamdesetih pa ponovno nakon 2010. godine. Trapezice kakve su se nosile sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća ponovno utječu na jeans modu. 

Ako tražite neki drugi model uz skinny jeans, u novoj sezoni nosi se model traperica koji vizualno produžuje noge:

FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn

Visoke čizme i elegantno odijelo? Takav spoj na špici još nismo vidjeli, pogledajte kako ga nosi student međunarodnih odnosa
Jadranka Sloković gradom prošetala u ležernijem izdanju od uobičajenog; hlače su klasik kojeg volite ili ne
Zbog ove kreme puder pada u drugi plan, a apsolutno je zaludjela TikTok
Hit boja kose koju je lako održavati, a obožavat ćete je jer kosi daje privid volumena

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".