Francuski Vogue hvali hrvatsku obalu i otoke: Složili su listu 8 najljepših plaža za odmor iz snova

Arhitektura, prekrasna priroda, rajske plaže... Francuski Vogue opisao je Hrvatsku kao jednu od idealnih ljetnih destinacija
Vidi originalni članak

Francuski Vogue sastavio je listu najljepših hrvatskih plaža i Jadransku obalu opisao kao ljepotu prepunu rajskih plaža, gradova i sela zanimljive arhitekture, s muzejskom ponudom i više od 1100 otoka i otočića prekrasne, bogate prirode. Uz otoke, istaknuli su i Dubrovnik za kojeg su naveli da je poseban jer je bio domaćin snimanja serije "Igra prijestolja". 

Zlatni rat

Vogue ga opisuje kao jedan od omiljenih ljetnih destinacija u Hrvatskoj - tirkizni valovi i mnoštvo vodenih sportova ono su što plažu čini jednom od najpoželjnijih u Hrvatskoj. 

Punta Rata u Brelima

Smještena na Makarskoj rivijeri, plaža Punta Rata simbol je savršene mediteranske uvale, piše francuski Vogue. Opisuje ju kao plažu okruženu stjenovitim liticama i borovima, uz privatan prostor gdje je moguće unajmiti ležaljke.

Betina Špilja u Dubrovniku

Skrivena ispod stjenovite špilje, nalazi se šljunčana plaža do koje je moguće doći samo morskim putem, odnosno čamcem, brodom ili morskim taksijem. 

Plaža Stiniva na Visu

Nekad vojno značajan, a danas otok koji se smatra jednim od najljepših u Hrvatskoj, piše Vogue. Na njemu se ističe plaža Stiniva do koje se može doći i kopnenim i morskim putem, a iznimno je popularna i među turistima. 

Privatna plaža hotela Little Green Bay

Na otoku Hvaru smješten je hotel Little Green Bay koji ima jednu od najljepših uvala u okolici. Okružen maslinama, s udobnim ležaljkama, plaža nudi ugodan odmor ili sportske aktivnosti poput ronjenja.

Plaža Nugal

Još jedan biser među plažama skriven je na Makarskoj rivijeri. Zaklonjena stijenama, okrenuta prema Jadrankom moru, kao stvorena za ljubitelje prirode, mira i tišine.

Plaža Dubovica

Hvar se može pohvaliti još jednom plažom na Vogueovoj listi, plažom Dubovicom. Zaštićena od jakog vjetra, prozirno i mirno more s fascinantnim podmorjem, nije iznenađenje što se našla na prestižnom popisu. 

Plaža Banje

Nudi prekrasan pogled na dubrovački Stari grad, šljunčana plaža Banje jedna je od najpoznatijih u južnoj Dalmaciji. 

 

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Pripremite košarice, vrijeme je za šoping: Znamo kada počinje ljetni popust u Zari!

Tenisice kakve nosi direktorica financija na špici još nismo vidjeli: Odlično izgledaju u kombinaciji s mini-haljinom od jeansa

Vruće hlačice su novi-stari ljetni trend: Pogledajte kako dobro pristaju studentici koja blista u bijelom od glave do pete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".