Fotografirao gospodina na ulici, a zatim shvatio da je to osoba s novog murala na Opatovini

Fotograf koji se krije iza nadimka Mali Zum u grupi Zakaj volim Zagreb podijelio je objavu koja je u kratkom roku osvojila mnoge
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj Opatovini, zahvaljujući trudu kreativnih umjetnika, osvanulo je mnoštvo zanimljivih murala, a jedna nam je situacija posebno ukrala pozornost. Naime, u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, fotograf koji se nalazi iza nadimka Mali Zum, podijelio je svoje iskustvo:

- Sasvim slučajno sam fotkao jako simpatičnog gospodina na Kaptolu, a onda i novi mural na Opatovini. Tek sam doma shvatio da je to gospodin s novog murala. 

Mali Zum nam je rekao:

- Nisam mogao vjerovati da sam gospodina s murala ulovio par dana nakon što sam fotografirao dečke koji crtaju mural, isto slučajno, jer često idem fotografirati. Cijela mi je ova priča od samog početka bila wow. Odlučio sam objaviti fotografije u grupi jer ga želim potražiti. 

Mali Zum fotografirao je dok je umjetnik Boris Bare radio mural.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".