Fitness serviette Nevene Rendeli

Lijepa Nevena Rendeli još je jedna obožavateljica trčanja, što se dobro vidi na njezinoj mrak liniji!
Vidi originalni članak

KOZMETIKA

Vježbanje je ujedno i čišćenje pa nema potrebe za šminkom. Najveći je gušt samo se otuširati nakon treninga i eventualno nanijeti kremu za lice i mlijeko za tijelo. Ljeti ne trčim bez visokog faktora na licu, a moj izbor je Estée Lauder Daywear.

GLAZBA

Ja sam među onim ljudima koji trčanje doživljavaju kao svojevrsnu meditaciju, pa ne slušam glazbu kad trčim. Volim odlutati u mislima pa bi me glazba samo ometala. Ali ako baš moram odabrati, dok sam boksala obožavala sam slušati Arctic Monkeyse.

PREHRANA

Nisam baš prava osoba za pitanje o prehrani s obzirom na to da ne brinem previše o njoj. Doduše, prije većih utrka (polumaratona) trudim se jesti ugljikohidrate jer je to jako važno za održanje energije. Inače, ionako jedem puno voća.

OUTFIT

Kad je riječ o sportskom outfitu, tu sam potpuno poludjela. U mom ormaru u posljednje vrijeme može se pronaći više sportske opreme nego štikli i finih komada. Otkad sam otkrila dizajn Stelle McCartney za Adidas, koji ne samo da odlično izgleda već je ta odjeća napravljena od najfinijih materijala, ne skidam se iz trenirki i tajica  ludih boja!

VJEŽBANJE

Trčanje, trčanje i samo trčanje! Nekad sam se bavila pilatesom, boksom, fitnessom, ali samo me trčanje tako dugo drži i potiče na sve više i više. Osim trčanja, idem na vježbe snage i istezanja u MBS studio, a s obzirom na to da imam problema s kralježnicom, to je jako važno za uspješno trčanje!

Uzor su mi moji treneri iz atletskog kluba “perpetuum  mobile”, a inspiracija mnoge žene koje su u 50-ima pronašle  snagu za rušenje granica.

Ja sam potpuni čokofil pa ne tražim zamjenu za čokoladu. kad  trčite polumaraton ili maraton, ionako se sve troši samo od sebe. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".