Fitness savjeti Žanamari

Pjevačica se iznimno ponosi činjenicom da redovito vježba, pa svoje isklesano tijelo rado pokazuje...
Vidi originalni članak

KLJUČ FIT TIJELA I GLAZBA

Vjerujem da je jedini način održavanja fit-tijela aktivan život, ne samo redovita tjelovježba nego i kompletno stanje uma i brzina kojom živiš. Naravno, važno je imati i partnera koji te podržava, a moj muž je i sam u fitnessu i mnogo mi pomaže pri organiziranju obroka i ciljanim treninzima. Što se tiče glazbe, slušam je dok treniram, naravno. To mi je glavna motivacija. Najdraže pjesme za trening: Three Days Grace “I am Machine”, Foo Fighters “Bridge Burning”, Nickelback “Burn It To The Ground”. Volim ići u teretanu, staviti dobru glazbu u mp3 player i ubijati se kardio vježbama i čučnjevima. Ostale dijelove tijelaradim umjerenije – samo održavanje.

PREHRANA

Obožavam povrće, posni sir i piletinu pa najčešće napravim obrok koji je upravo mješavina tih namirnica. Dodam malo maslinovog ulja i raznih sjemenki. Ako sam u razdoblju kada se rješavam viška vode, onda ne solim. Dodatke prehrani i proteine nabavljam u Polleo Sportu, gdje se i posavjetujem s njihovim stručnim timom koji su mi dodaci najbolji u određenom trenutku. Trenutačno uzimam samo multivitamine i omega 3 te proteinski shake nakon treninga. Jedem tamnu čokoladu sa 70 posto kakaa, ali onu s okusom jagode. Kad sam na malo žešćem režimu, onda je jedino slatko što unosim u tijelo jedna čaša soka brusnice dnevno.

U ČEMU VJEŽBAM?

Tajice, top i neka šira prozračna majica preko toga. Volim žarke boje koje mi podižu elan i raspoloženje.

KOZMETIKA

Sve čime se inače koristim, nosim na sebi i dok treniram. Dezodorans je osnova, ali i moj omiljeni parfem Chloe uvijek je tu. Bez lagane podloge i osjenčanih obrva ne izlazim iz kuće. Obožavam Lifting Foundation od Shiseida jer je prozračan, a daje koži svjež, zategnutiji izgled. Maskarom se više ne koristim jer imam predivne ekstenzije na trepavicama koje održavam u Beauty Centru #Selfie. Imam više energije i motivacije za trening kad sam zadovoljna vlastitim odrazom u zrcalu dok treniram.

PUDER Maestro Glow, 509 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas))

PALETA ZA OBRVE Brow Duo Brunette, 235

“FITSPO”

Moji “fitspo” svakako su pjevačice Beyonce i Jennifer Lopez. Obje imaju divna, uglavnom plesom utrenirana tijela, i veću guzu, što mi je super vidjeti na ženi. Kad smo već kod “fitspo” moram spomenuti i svoju dragu prijateljicu Irenu Slovaček koja organizira Fitness Expo “Be Different Be Strong” u Osijeku, čiji sam ove godine i sama bila gost.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".