Fitness savjeti Vanje Halilović

Prekrasna voditeljica tek se nedavno upisala u teretanu – jedino možemo reći: blaženi geni!
Vidi originalni članak

PREHRANA

Veliki sam gurman i uopće ne znam kako bih pazila na prehranu da moram. Zahvalna sam na dobrim genima i ovakvom metabolizmu. Jedem sve, nikada nisam bila ni na jednoj dijeti, ali od malih nogu volim zdravu hranu. Nakon treninga ponekad popijem proteine. Redovito idem na tržnicu pa kod kuće uvijek imamo svježe voće i povrće.
Ničega se ne odričem pa tako ni čokolade ili grickalica, ali volim bademe, suho voće, orahe i takve stvari, ili cijeđene sokove koje nabavljam u posebnim dućanima.

VJEŽBANJE

Postoji samo jedna vrsta tjelovježbe koju sam ikada probala ako ne računam košarku i ples dok sam bila dijete. To je teretana. U više navrata bezuspješno sam pokušala biti disciplinirana, ali teško... Jednostavno se nikako ne mogu sama natjerati na bilo kakvo vježbanje. Zato imam trenera Boru koji mi pomaže. Dogodi se da tjedno odradimo i po tri treninga, a onda me nema dva tjedna pa opet krenemo ispočetka. Dakle, vrlo sam nemarna s time u vezi. Pauze znaju biti dugačke i po šest mjeseci.

GLAZBA

Kad vježbam, slušam ono što svira u teretani. Najviše volim rock i stariji pop. Možda bi moj izbor bio Michael Jackson ili Prodigy. 

ODJEĆA

Nemam ni jedan kompletić kupljen baš za vježbanje osim tenisica (smijeh)! Najčešće vježbam u donjem trenirke ili tajicama i majicama bez rukava.

KOZMETIKA

U teretanu nikada ne idem od kuće već torbu držim u automobilu pa kada stignem u kasnim poslijepodnevnim satima, onda i odem – ako imam malo maskare ili rumenila na licu, takva i vježbam. Puder ne upotrebljavam, parfem mi se gotovo uvijek osjeti kamo god da idem... Danju se baš ne šminkam pa sigurno ne bih ni za teretanu. Koristim se dezodoransom, tuširam se nakon treninga kod kuće, a inače koristim proizvode Dermalogica za liniju tijela i lica te biljne pripravke.

BITI FIT & FITSPO

Balans između tijela i uma je ključ. Mislim da treba što više boraviti u prirodi. Smatram da se ničega ne treba odricati, u svemu valja naći mjeru. Stanje duha, unutarnji mir i snaga u kombinaciji sa zdravom prehranom, mnogo vode i umjerenom tjelovježbom idealni su za svakoga. No nemam uzor; volim vretenaste, izduljene mišiće i skladna, ali mršava tijela normalnih ženskih atributa, nikako pretjeranih i vulgarnih.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".