Fitness savjeti Lane Jurčević

Svima je jasno i lako vidljivo da pjevačica vodi brigu o svome tijelu, no saznajte na koji način.
Vidi originalni članak

PREHRANA

Surađujem s Polleo sportom i oni se brinu da imam sve suplemente koji su mi potrebni, od proteinskih shakeova, vitamina, do proizvoda koji daju energiju. Naravno, to ima više smisla kad imam kontinuitet i kad treniram.

SLASTICE?

Uz prave odabire uspijem se nekako zavarati i izbjegavati slatko. Proteinske pločice super su fine ili recimo bademi, a uvijek možete grickati sirovo povrće, mrkvu ili krastavac. Narežem ih na duge komade i uživam.

GLAZBA

Kod mene nema vježbanja bez glazbe! A najlakše će te uz nju vježbati ako volite baš taj stil glazbe. Teško mi je nekome preporučiti da sluša house, ako ga ne voli. Možda je bolji žestoki rock ili metal, hip-hop, svakome po njegovom ukusu, no mislim da glazba može biti vrlo poticajna. 

VJEŽBANJE

Volim vježbe koje me pumpaju adrenalinom, toliko da ne razmišljam o naporu koji ulažem. Uglavnom su to ples i plesni fitness programi, jer te glazba jednostavno nosi. Jedno vrijeme intenzivno sam išla i na skvoš. Na koncertima stvarno ne stajem satima i to mi je vrlo dobar način za održavanje forme i kondicije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".