Fitness savjeti Kristine Bradač

Lijepa Kristina obožava vježbati na spravi “reformator”, a evo kako održava svoju manekenski vitku liniju.
Vidi originalni članak

PREHRANA

Pokušavam se hraniti zdravo cijele godine i zaista se trudim unositi u sebe samo kvalitetne namirnice. Ne unosim u tijelo nikakve dodatke prehrani, osim proteina u prahu. Proteine pijem jedino poslije treninga, a najdraži su mi Weider od vanilije, koje miješam s bademovim mlijekom.

SLASTICE?

Izbjegavam jesti hranu koja je nezdrava i može naškoditi mojoj liniji. Postoje mnogobrojne slasne opcije koje pritom nisu štetne. Primjerice, grčki jogurt s malo badema i žlicom meda zaista je izvrsna zamjena za desert. Volim jesti i bademe i kokice, koje su niskokalorične, ali ne s mnogo soli.

GLAZBA I VJEŽBANJE

Momentalno sam zaljubljena u pilates, a inače treniram i boks. Ne volim klasičnu teretanu, draže mi je baviti se nekim sportom. Što se tiče slušanja glazbe, ne slušam glazbu dok treniram, bar ne svoju neku posebnu... Obično mi treneri puštaju glazbu; na boksu je uvijek nešto malo življe, a na pilatesu opuštajuće. Volim se koncentrirati na pokrete, ove vrste vježbanja koje ja prakticiram to traže.

U ČEMU VJEŽBAM?

Tajice, dobar sportski grudnjak, majica i Nike tenisice; jednostavno i učinkovito.

KOZMETIKA

Kad vježbam, ne upotrebljavam nikakve posebne proizvode dekorativne ili preparativne kozmetike, osim hranjive kreme za lice i dezodoransa jer smatram kako pri vježbanju nije potrebno koristiti baš ništa drugo. Zapravo, nikad nisam razumjela žene koje se šminkaju za odlazak u teretanu ili na neki drugi oblik tjelovježbe. 

DEZODORANS (Fresh Comfort, 23 kn, Nivea (Bipa))

FITSPO

Abel Goulart moj je fitspo! Pratim je na Instagramu gdje često pušta kratke snimke svojih treninga.

Prema mome mišljenju, da bi tijelo bilo fit, ključan je balans prehrane i vježbanja. Naravno, i dobri geni.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".