Fitness savjeti Ecije Ivušić

Lijepa voditeljica nije jedna od onih koje vježbaju samo tri mjeseca prije ljeta, a dokazi su pred nama...
Vidi originalni članak

SLASTICE?

Ne postoji dovoljno dobra alternativa za čokoladno mlijeko! Katkada muku mučim jer zaista obožavam slatko i teško ga se odričem. Ako baš moram jako paziti,
u razdobljima dijetalne prehrane, napravim voćni smoothie ili kokice, grickalice s najmanje kalorija.

PREHRANA

Jedem sve, ali u umjerenim količinama. Preferiram kuhano ili sirovo, npr. obožavam sushi, no volim i pečeno. Prženo ili pohano
izbjegavam. Trudim
se jesti što više ribe
i mesa peradi, volim
sve vrste povrća. Voće obavezno doručkujem,
najčešće u obliku
smoothieja. Njih obožavam! Naravno dopustim si pokatkad junk food ili pizzu, najčešće nedjeljom. Veliki sam hedonist i uživam u hrani i piću. Obožavam jesti u restoranima, no moram priznati da to i nije neki dobar način za održavanje linije.

GLAZBA

Glazba mi tijekom treninga nije previše važna - kad vježbam, fokusirana sam prije svega na sebe. Naravno, slažem
se da je sve ljepše uz glazbu, pa tako i treniranje, ali priznajem da ne vodim o njoj previše računa. Uglavnom je izabire moja trenerica Anamarija. Ipak, ako moram birati, uvijek će to biti neki r’n’b ili rap, prije nego elektronska glazba.

VJEŽBANJE

Tjelovježba mi je važna. Postala je dio moje rutine. Kada sam zauzeta i ne stignem vježbati bar tri puta tjedno, osjetim da mi nedostaje. Tijelo traži da to nadoknadim nekom pojačanom fizičkom aktivnošću. Kombiniram razne treninge, ali najčešće se držim kružnih treninga koji supoprilično intenzivni. Radim s kilažama s kojima nikad ne pretjerujem, da bi efekt bilo oblikovano i blago definirano, a ne mišičavo tijelo.

FITNESS UZOR

Nemam poseban fitness uzor iako moram priznati da mi je jedna od najljepših žena na svijetu Irina Shayk.

OUTFIT

Nemam najdraži outfit, ali moram priznati da sam se navukla na kupnju odjeće za trening. Jako volim Adidas i Nike, a često kupujem i sportske linije H&M i Oysho. Šminku nikad ne upotrebljavam kad treniram, puštam kožu da slobodno diše. Osim L’Occitane parfema. Lagan je, a ja uvijek volim biti mirisna, pa tako i tijekom treninga. 

 H&M 69,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".