Fitness savjeti Ane Radišić

Je li njezin šarm urođen, a zavidna figura stečena vježbom ili je obrnuto, otkriva voditeljica.
Vidi originalni članak

VJEŽBANJE

Trčanje, trčanje, trčanje! Zatim skijanje, plivanje i rekreativna vožnja biciklom. Volim i planinariti i boraviti u prirodi. Za moju liniju je zaslužna kombinacija zdrave prehrane i sporta, odnosno trčanja i dosta kretanja.

FITNESS UZOR

Fitness uzor mi je svaka osoba koja vodi brigu o seb i svojem tijelu. Takva osoba ne mora biti savršenih mjera i proporcija, ali samim tim što drži do sebe ne može ne biti savršena!

OUTFIT I KOZMETIKA

Outfit za trčanje poprilično je jednostavan. Kvalitetne tenisice su najvažnije i na njima ne treba štedjeti. Trčim u tenisicama Adidas Boost s kojima sam vrlo zadovoljna, a što se tiče odjeće, bitno mi je da su boje žarke i da se u njoj udobno osjećam. Najčešće su to tajice, kratke hlačice, topići... A šminka i kozmetički proizvodi, osim dezodoransa, ni pod razno!

PREHRANA

Nemam pravila što se tiče prehrane osim da je raznovrsna, zdrava i da sam u svemu umjerena. Ne volim se ničega odricati niti nešto morati. Kada osjetim da mi nešto nedostaje u organizmu, nastojim to nadoknaditi. Međutim, trudim se da unos svega potrebnog za funkcioniranje organizma bude uravnotežen.

SLASTICE

Obožavam slatko, pravi sam ovisnik i ne odričem ga se! Umjerena sam i potrošim ono što unesem pa nemam problema s kalorijama, ali sjajna zamjena za slatko je suho voće – brusnice, banane, šljive, marelice te bademi, indijski oraščići... Kušajte, sjajno je!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".