Fitness savjeti Ane Kuhanec

Spoj strastvenoga plesa i fitnessa izgradio je zavidno tijelo ove zgodne trenerice. Upoznajte Anin sensual fitness!
Vidi originalni članak

VJEŽBANJE

S obzirom na to da sam završila kineziologiju i da se od malena aktivno bavim sportom, ne mogu izdvojiti samo jednu rekreacijsku aktivnost. No najdraža mi je sigurno moja metoda plesa na šipci Ana’s Sensual fitness koja je spojila tijelo i emocije pa mi je tako prvi put dala osjećaj koji, bez obzira na ljubav prema drugim oblicima rekreacije, nije nadmašilo ništa drugo.

Obožavam i skijanje, na fakultetu sam položila i ispit za instruktora, ali zbog posla, nažalost, već godinama ne skijam.

BITI FIT I FITSPO

Redoviti trening i zdrava prehrana kao i dovoljna količina unesene vode ključ su uspjeha. Trebate naći trening u kojem uživate pa će svi fizički benefiti koji su, nažalost, mnogima jedina motivacija, doći sami od sebe uz pravilnu prehranu. Možda nekima zvuči nevjerojatno, ali nikad nisam imala fitspo uzor.

Obožavam vidjeti i žensko i muško lijepo održavano i zdravo tijelo, kad se vide i osjete mišići ruku, trbuha, nogu i naravno stražnjice

 

Što se tiče brendova, oduvijek sam vjerna Nikeu, bilo da trčim ili sam na satu ballet bar metode. Na Ana's Sensual fitnessu najdraži outfit su vruće hlačice, majčica i štiklice za čagicu.

HLAČICE  (Pro 3 Short, 143,20 kn, Nike (www.tenisice.hr)

SPORTSKI TOP (Pro Rival Bra, 379 kn, Nike (www.tenisice.hr))

Šminka i parfemi meni kao sportašici nisu „in“ u treningu već definitivno „out“! No za potrebe snimanja i to sam probala.

PREHRANA

Nekad, kada sam više i napornije trenirala, konzumirala sam dodatke prehrani i zaista pazila da prehrana i njezina nadopuna budu usklađene. No moram priznati da sam, uz sadašnji tempo, dijete i radno vrijeme, sretna ako uspijem kvalitetno posložiti obroke kroz dan.

Iako nije uvijek sve idealno, nastojim se zdravo i pravilno hraniti jer sam svjesna da je prehrana važna za zdravlje.

SLASTICE?

Volim čokoladu i slatko, kad mi se jede nema razloga zašto je ne bih pojela, nema odricanja, ne daj Bože. Niti smatram da ako sam konzumirala nešto od slatkoga, da sam izašla iz gabarita zdrave prehrane.

Zdrava prehrana je lifestyle, a ne povremena prehrana za postizanje nekih rezultata. Imam sreće da ne volim niti ne jedem junk food, ali ne radim ni drastične jelovnike zdrave prehrane, niti ne brojim kalorije.

GLAZBA

Dok plešem slušam r'n'b ili nešto malo žešće od toga, a da trčim, svakako bi u podlozi bio dobar house koji diže energiju. Zadnja pjesma na koju sam plesala i stvarno guštala bila je „Drunk in love“!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".