Fitness rutina pjevačice Maje Bajamić

Pjevačica u usponu može biti ponosna na svoje tijelo. Ova bivša džudašica otkrila nam je svoju fitness rutinu.
Vidi originalni članak

PREHRANA

Nisam pobornica dodataka prehrani osim ako ne postoje ozbiljni zdravstveni razlozi. Znam da sve imamo u prirodi oko nas, sve je stvoreno savršeno dobro kako bi naš organizam bio opskrbljen svime što mu treba.
Podrijetlom sam iz Dalmatinske zagore, rekli bi u Splitu „dite sa sela“, tako da sam cijeli život jela domaću, prirodnu i bez dodataka uzgojenu hranu mojih baka. Svugdje se može kupiti kvalitetna hrana,
no ipak je najslađe ubrati je u vrtu i pripremiti.

VJEŽBANJE

Bavila sam se aktivno džudom više od sedam godina i nakon prestanka ostala je navika i potreba za pokretom i rekreativnom fizičkom aktivnošću. Kako sam godine provela na treninzima i natjecanjima, kroz džudo sam upoznala i svoje tijelo i duh, kako funkcioniraju zajedno u različitim povoljnim i manje povoljnim uvjetima. Bitan je spoj spomenutog i balans; ovisno o dnevnom tempu i rasporedu
i mom fizičkom stanju, sama si jako dobro znam složiti program. Bitan je kontinuitet i osluškivanje samog sebe, svog unutarnjeg i vanjskog „ja“.  

SLASTICE?

Nema zamjene za čokoladu i grickalice – čokolada je čokolada i ako je moje tijelo treba, moj duh je spreman u dva ujutro udovoljiti tijelu (smijeh)! Pripazim jedino da ne jedem tešku i masnu hranu prije spavanja, ali nije isključeno da ću si i to katkada priuštiti. Volim svoje obline i slavim ženu u sebi svaki dan! Balans je ključ sreće, ljudi moji. Volite sebe, budite nježni prema sebi i SVJESNI.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".