Fitness navike Renate Sopek

Donosimo vam fitness navike voditeljice koja je u Hrvatskoj postala sinonim za tjelovježbu. Pogledajte kako se Renata Sopek priprema svaki dan za trening.
Vidi originalni članak

TRENING

Već nekoliko godina kombiniram boks i funkcionalni trening. TRX, girje, medicinke i elastične trake su tek neki od rekvizita koji su dio mog treninga. Boks mi je odličan za ispucavanje viška energije, a tako odradim i kardio trening.

KOZMETIKA

Budući da mi je nezamislivo izići iz kuće, a da nisam obavila svoje rituale koji se tiču higijene (to uključuje i nanošenje Nivea Smooth Soufflea, Nivea dezodoransa Pearl&Beauty i parfema Just od Cavallija), na treninge dolazim “mirišljava”. Kako imam pretrpan raspored, nije isključeno da ću doći i s make-upom na trening, nakon nekog sastanka ili snimanja.

FITNESS UZOR?

Nemam nekog posebnog koga bih izdvojila kao uzor. Možda sam i imala nekoga kad sam bila klinka, no kako sad i sama imam portal Ultrafit by Renata Sopek, izdanih 6 DVD-ova s interaktivnim vježbanjem i knjigu, radim emisije i priloge vezane za tjelovježbu i zdrav način života već dvadeset godina, vjerujem da sam to nekako prerasla! :)

PREHRANA

Imam jelovnik koji mi je napravio nutricionist na temelju mjerenja i parametara. Riječ je o šarolikom jelovniku koji se bazira na mediteranskoj kuhinji s puno povrća, voća, juhe, ribe, piletine... Zna se točna gramaža obroka i jede se 5-6 puta dnevno i tako se i ubrzava metabolizam. Od preparata uzimam L-Carnitine od Olimpa u kapsulama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".