Fitness navike Ogi Antunac

Zagrebačka dizajnerica Ogi Antunac, ima zavidnu liniju. Duguje ju školi trcanja jer gurmanskih se gušta ne odriče.
Vidi originalni članak

PREHRANA

Moram priznati da nisam osobito pažljiva oko prehrane. Jedem sve i smatram da je to nabolje. Radije pretrčim koji kilometar više nego da se odričem nekih svojih gurmanskih gušta. Poznati sam gurman, pa mi trčanje zaista dobro dođe jer je jedan od sportova uz koji se kalorije jako brzo troše. Prije treninga također nije poželjno jesti slatko. Što se dodataka tiče, uzimam magnezij kako bi se mišići što prije opustili, i to je sve. Ako nisam u prevelikoj krizi pokušavam se držati lješnjaka, badema i indijskih oraščića. Tješim se da su zdraviji od običnih grickalica. 

ODJEĆA

Kada idem trčati, obavezno nosim Adidasove Ultra Boost tenisice i tehničku odjeću za trčanje. Vjerujte, nije svejedno na čemu i u čemu trčite. Kada se želim baš ušminkati za trening, onda biram kolekciju Stelle McCartney za Adidas.

VJEŽBANJE

Trenutačno sam navučena na trčanje. Upisala sam školu trčanja početkom trećeg mjeseca ove godine i mislim da mi je to jedan od najpametnijih poteza u životu. Sasvim sam se preporodila, možda čak više psihički nego fizički. Moja ideja je bila da bavim nečim što će me odmaknuti od svakodnevnog stresa na kvalitetan način. 

Draža mi je interakcija s ljudima i komunikacija od slušanja glazbe. Teško je istrčati sve te kilometre bez komunikacije s trenerom ili kolegama iz grupe. Katkad je to stvar koja me drži. 

LJEPOTA

Na treninge vrlo često odlazim netom poslije posla, pa se katkada tamo nađem našminkana. Ne razmišljam previše o tome, ionako nakon treninga idem odmah pod tuš. Jedino čega se nikada ne odričem jest parfem “White patchouli” od Toma Forda, koji je uvijek sa mnom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".