Fisk, udobne ribice

Namještaj talijanske kuće Adrenalina oduševljava svojim avangardnim dizajnom i žarkim bojama.
Vidi originalni članak

Nastala iz malog tapetarskog obrta, talijanska Adrenalina danas je jedan od ponosa talijanskog dizajna. Osnovana 1999. godine, tvrtka čija se tvornica nalazi u blizini Pesara, poznata je po proizvodnji kaučeva, fotelja i stolaca, a ono čime se izdvaja jest avangardni dizajn neobičnih oblika i žarkih boja, statement komadi svakog prostora koji su osvojili tržište Europe i SAD-a.

Kolekciju FISK čine neodoljivi otomani u obliku ribica koji i ovaj put dolaze u žarkim bojama, a dizajn potpisuje Simone Micheli. Osim što je dizajn upečatljiv te u nijednom prostoru neće proći nezamijećeno, ujedno je i modularan, pa se ribice mogu slagati u razne oblike.  To je još jedna prepoznatljiva karakteristika Adrenaline, kojoj se posebno vesele djeca, ali i odrasli.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".