Fini sladoledi originalne talijanske recepture i u Zagrebu

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish/na foto: anđa marić FOTO: John Pavlish/Na foto: ornela vištica FOTO: John Pavlish/Na foto: petra kurtela FOTO: John Pavlish/Na foto: mirna maras FOTO: John Pavlish/na foto: mirjana mikulec FOTO: John Pavlish/na foto: ecija ivušić FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish
U zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi
Vidi originalni članak

Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko", kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati - i vegani.

U bogatstvo okusa ovog sladoleda jučer su se uvjerili brojne dame iz društvenog života poput: Anđa Marić, Ornela Vištica, Mirna Maras, Petra Kurtela, Ecija Ivušić, Mirjana Mikulec koje su jednoglasno složne da je ovo zasigurno najbolji sladoled u gradu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".