Festival vjenčanja „Reci DA“ stiže ove jeseni u Family Mall u Zagreb!

Ne propustite Festival vjenčanja „Reci DA“ koji se 7. i 8. listopada održava u centru Family Mall u Zagrebu
Vidi originalni članak

Prvi vikend u listopadu rezervirajte za Festival vjenčanja „Reci DA“ u organizaciji magazina Story na kojem vas očekuje pregršt odličnih ideja uz koje ćete otkriti trendove u vjenčanoj modi, kako cvijećem i slasticama ‘začiniti’ dan iz snova, koje je vjenčano prstenje ‘in’, koje pozivnice i darove za uzvanike odabrati… 

Family Mall na adresi Škorpikova 11b u Zagrebu ugostit će preko 100 izlagača iz svijeta vjenčanja - od salona vjenčanica i dizajnera, zlatara, cvjećara i slastičara, catering kuća, fotografa, dekoratera, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika za organiziranje svadbene svečanosti. 

Sve buduće mladence kao i zaljubljenike u svijet vjenčanja očekuju zanimljive promocije, nagradne igre s vrijednim darovima i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti. 

Dođite na Festival vjenčanja „Reci DA“ u organizaciji magazina Story , u Family Mall u Zagrebu, inspirirajte se za vaš dan iz snova i uživajte s nama u kreiranju vlastite vjenčane priče.

Radno vrijeme Festivala vjenčanja “Reci DA”:

SUBOTA 7. listopada 2023. od 10 do 20 sati

NEDJELJA 8. listopada 2023. od 10 do 19 sati

Ulaz je SLOBODAN.

Organizator Festivala vjenčanja “Reci DA” je magazin Story.

Serum koji je postao hit na društvenim mrežama, a poboljšava rast trepavica i njihov volumen
Uz crne krojene hlače, Kate Middleton bira crveni sako od tvida iz popularnog high street dućana
Njezina je kombinacija kao stvorena za sunčane jesenske dane: U jednom je outfitu spojila nekoliko trendova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".