Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo. Svake nedjelje donosimo vam prijedlog za nadolazeći tjedan te što novo u njemu možete isprobati, gdje možete otići ili kako se možete zabaviti…
Vidi originalni članak

Od 15. do 27 rujna imat ćemo priliku okusiti čari svjetskog kazališta. Odlazak u kazalište jedna je od tradicija koju moramo njegovati stoga toplo preporučamo ovaj festival koji će vam ponuditi zanimljive predstave inozemnih kazališta. Festival svjetskog kazališta domaćoj će publici predstaviti produkcije podrijetlom iz Njemačke, Italije, Belgije i Estonije. Uzbudljive predstave ćemo moći pogledati u ZKM-u, Sceni Travno te u HNK.  Pogledajte barem jednu od njih i osjećajte se kao da ste na jedan dan otputovali u druga umjetnička središta diljem Europe.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".