Festival boja

Danas 22.kolovoza na velikom parkiralištu ispred Westgate centra održava se poznati festival boja, i još nije kasno da mu se priključite!
Vidi originalni članak

Početak festivala biti će danas, 22.kolovoza u 14 sati a program će trajati sve do 22 sata. Uz poznatog dj-a zaduženog za glazbu glavni događaj biti će bacanje boja koje će se ponavljati svakog punog sata. Izvrsni plesni ritmovi zabavljat će sve posjetioce punih 8 sati. 

Ovakvi festivali dobro su poznati diljem svijeta. Iako je sve započelo kao hindu običaj kojim se slavi ljubav zbog žarkih boja i šarenila kojeg ga prati festival se proširio diljem svijeta. Pridružite se ovom običaju,prepustite ritmu glazbe i uživajte u spektru boja oko vas. Ovo je savršena prilika za nezaboravnu zabavu s kojom ćete ispratiti ljetnu sezonu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".