Fabrique za šmekere

Splitski pub Fabrique veliku ponudu piva spojio je s hranom i clubbingom i to u jedinstvenom prostoru palače Dešković.
Vidi originalni članak

Povijesna palača Dešković u strogom centru Splita nedavno je postala dom novootvorenom pubu Fabrique. Jedinstveni interijer s kamenim zidovima iz 1858. godine prostoru daje poseban naglasak, a svaki je detalj interijera pozorno osmišljen. Mnogi su predmeti jedinstveni ručni rad, primjerice željezni šank, drveni stolci i stolovi, lampe te instalacije na zitovima. Ovdje su i personalizirane ilustracije, no dosta o interijeru iako on odmah upada u oči i odskače od ostalih lokala u gradu.

Fabrique je nastao po uzoru na fun&bbq pubove Londona u koje se odlazi prije odlaska u neki noćni klub. U njemu možete uživati u pivu, vrhunskom roštilju i dobroj glazbi. Točnije, uživati možete u čak 50-ak vrsta vrhunskih piva, od kojih je osam točenih, a uvelike su zastupljena i domaća craft piva.

Spoj povijesti i modernog vidi se i na meniju. Vrhunski zatvoreni roštilj novije generacije na ugljen Josper Grill je hit u svijetu jer omogućuje brzu termičku obradu i očuvanje izvornog okusa te sokova mesa, ribe i povrća. Ne isušuje namirnice, što tradicionalnu ponudu s roštilja podiže na višu razinu. Osim toga, pub Fabrique hranu spaja s clubbingom (food + clubbing = fabbing) pa u njemu gostuju DJ-i, održavaju se pub kvizovi.

Dovoljno za zagrijavanje pred “pravi” izlazak. Ili dovoljno da dalje i ne odete?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".