Evo kako si možete olakšati blagdansku kupnju

U trenutku kada prve zrake sunca zamijeni šarenilo božićnih lampica, cijeli svijet se preobrazi u čaroliju, a božićna kupnja već kuca na vrata. Hrvati su poznati po svojoj predanosti tradiciji blagdanskog darivanja, ali troškovi ponekad mogu izazvati blagi pritisak na novčanik.
Vidi originalni članak

Božić – doba kada se srca pune ljubavlju, a miris fritula i kuhanog vina širi se ukrašenim ulicama grada. Trgovine zrače toplinom i posebnim sjajem, a trgovci maštovito izlažu svoje blagdanske ponude. No, dok se božićna lista želja produžuje, tako raste i lista troškova. Pravo je vrijeme da si olakšate financije u ovo posebno doba godine. Odlična opcija za to je upravo Addiko Mastercard kreditna kartica, koja rasterećuje mjesečni budžet.

Pitate se kako? Jeste li znali da svaku transakciju veću od 40 eura možete naknadno podijeliti na 2 do 24 rate? Bilo da kupujete poklone, uživate u božićnom šopingu ili jednostavno ispijate topli napitak na nekom predivnom božićnom sajmu, Addiko Mastercard kreditna kartica pruža vam mogućnost da troškove raspodijelite kako vam najviše odgovara. Umjesto odmah, plaćanja rasporedite na mjesece koji dolaze jednostavnom podjelom u mobilnom ili internet bankarstvu Addiko banke.

Podjela na rate dostupna je bilo gdje i bilo kada, bez obzira na to radilo se o domaćim ili međunarodnim transakcijama. Sada možete opušteno kupovati na inozemnim web-stranicama ili istraživati božićne čarolije diljem svijeta, znajući da troškove možete jednostavno kontrolirati.

Kupovina na rate u ovom slučaju ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. On ne mora znati namjeru kupca o podjeli transakcije na rate. Transakciju korisnik uobičajeno plaća kreditnom karticom, a ako je veća od 40 eura, može se naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate možete obaviti samostalno, iz udobnosti svog doma ili u pokretu, putem Addiko mobilnog ili internet bankarstva ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 0800 14 14.

Dakle, neka ovaj blagdanski period bude ispunjen radošću, smijehom i nezaboravnim trenucima, uz Addiko Mastercard kreditnu karticu – vašeg partnera u ostvarivanju blagdanskih želja. Uživajte u blagdanima s osmijehom na licu i Addiko Mastercard kreditnom karticom u ruci. 

Sadržaj donosimo u suradnji s Addiko bankom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".