Engleski studentski časopis oduševio svijet mode

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Londonski studenti osnovali su časopis Granary 1, a već prvim brojevima uspjeli su oduševiti i najzahtjevnija modna nepca.
Vidi originalni članak

Kada vaš rad najutjecajnija urednica u svijetu mode opiše kao „ osvježenje u moru predvidivosti“ onda znate da ste napravili zaista kvalitetan projekt. Riječ je o britanskom modnom časopisu zanimljiva imena – Granary 1. Radi se o studentskom listu fakulteta Central Saint Martins čija je urednica i osnivačica Olya Kuryshchuk. Časopis je proizašao kao rezultat ideja studenata i diplomanata koji su odlučili mijenjati  stvari te poticati na promjene i preispitivati postojeće stanje u modnoj industriji koja ne dopušta dovoljan izraz kreativnosti. Iako je izašao tek treći broj ovog neobičnog časopisa, studenti su već imali prilike surađivati s renomiranim imenima poput fotografa Nicka Knighta te modnog dizajnera Christophera Kanea. Granary 1 odiše estetikom i dizajnom, a za očekivati je kako je pred ovim studentskim listom blistava budućnost. Vjerujemo kako ćemo na ovim modnim stranicama i ubuduće svjedočiti sasvim drugačijim pričama koje se odnose na modno stvaranje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".