Egzotično utočište Gwyneth Paltrow

Luksuzna vila u Meksiku zove na odmor i uživanje...
Vidi originalni članak

Unatoč tome što mogu kupiti gotovo sve što požele, čini se kako ni glumci hollywoodske A liste ne zaziru od najma luksuznih zdanja u svrhu što kvalitetnijeg odmora. Jedna od njih je i oskarovka Gwyneth Paltrow koja je nedavno odmarala u društvu svoje djece, dečka Brada Falchuka i bliskih prijatelja u raskošnoj vili u Meksiku, točnije u Punta Miti.

Kako je vila inače dostupna za najam, ubrzo su procurile fotografije eksterijera i interijera ove čarobne kuće za odmor.

Vanjski bazen koji se "stapa" s morem, šest spavaćih soba, privatno kino...samo su neke od pogodnosti.

Centralni dio kuće zauzima i veliki blagavaonski stol rezerviran za ugodna druženja, a tik do nalazi se i profesionalna kuhinja u kojoj cijeloga dana chefovi svjetskoga glasa za vas spremaju najperverznije delicije.

Sudeći po ovome što vidimo, vjerujemo kako će se Gwyneth i njezini prijatelji brzo vratiti. Tko ne bi...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".